torstai 27. lokakuuta 2016

(Kaunistelematon) työpäivä mun kanssa

Tulin just äsken Innostu Unelmista-tapahtumasta ja huh miten paljon porukkaa oli paikalla! Ja miten mielenkiintoisia puheenvuoroja sainkaan kuulla, nyt on erittäin inspiroitunut olo. Kirjoitan tapahtumapäivästä oman postauksen kunhan saan käsiini enemmän kuvamateriaalia. :)

Tällä kertaa ajattelin Tuomaksen oppisopimusblogista innostuneena kertoa teille mun perinteisestä työpäivästä. Tai no perinteisestä ja perinteisestä - yksikään päivä Stellassa ei ole samanlainen ja koskaan ei tiedä mitä päivä tuo tullessaan. :D Tästä tuli nyt kuvien puolesta aika realistinen postaus ja mikäli haluat nähdä hienosti aseteltuja lounaskuvia, niin pahoittelut - tämä ei ole sellainen postaus :DD

Kahdesti viikossa siivoan Stellassa kaksi tuntia ennen liikkeen avaamista. Tiistaina oli jälleen vuorossa aikaisempi herätys ja aamulla kävelin silmät ristissä hämäriä katuja pitkin. Viime viikkoina oon yhä enemmän ihmetellyt aamuisin vallitsevaa pimeyttä - miten aamut ovat pimentyneet näin nopeasti?


Päästyäni töihin laitoin musiikin soimaan, hain siivousvälineet ja aloitin siivouksen. Koska oon aikamoinen kömpelys (ja aamuisin hitaasti heräävä... :D) saan useasti mustelmia viedessäni roskia metallisessa roskiksessa ulos ja tiputtelen hintoja pölyjä pyyhkiessäni lattialle... :D Tämäkään tiistai ei ollut poikkeus! Siivous käy mulle melkein treenistä, sen verran saan kyykkiä hintojen perässä kyseisen projektin aikana...

Lasittunut aamukatse ja aamun kaverit rätti ja yleissuihke!

Aamun ensimmäiset tunnit menivätkin siivotessa ja hieman ennen kymmentä avasin kassajärjestelmän, laskin kassan, laitoin valot päälle ja avasin liikkeen. Tällä hetkellä meillä on Stellan ulkopuolella löytökori, joten kiikutin myös tarjouksessa olevia kenkiä ulos.



Mikäli asiakkaita on liikenteessä keskityn yksinkertaisesti asiakaspalveluun, mutta hiljaisimpina aamuina pyrin tekemään kirjallisia töitä. Tänä esimerkki tiistaina "asensin" uutiskirjeeseen automaattisen kiitosviestin uutiskirjeen tilaamisesta, vastasin työpuhelimeen (johon vastailen muutenkin :D) tulostin laskuja ja jatkoin viime viikolla kuvattujen kuvien muokkaamista tulevia markkinointipostauksia varten. Joinakin päivinä teen lisäksi Facebook-postauksia/kirjoitan työpaikan blogia/päivitän instagramia, mutta näitä asioita tiistai ei tällä kertaa pitänyt sisällään.

Viime viikolla oli muutama kenkä kuvattavana :D Työkaveri otti kuvan, muuten itse hääräilin kameran takana :) 

11:00 aikaan työkaverini saapui töihin ja vaihdoimme hetken kuulumiset. Tämän jälkeen kipaisin nopeasti kauppaan hakemaan a) kahvia b) pomolleni gluteenittomia herkkuja, koska Facebook muistutti ystävällisesti hänen synttäreistään :D Nopean kauppareissun jälkeen söin, koska alkoi olla höperö olo - olihan aamiaisesta JO neljä tuntia....

Kulinaristinen makaronilaatikko
Lounastaukoni jälkeen järjestin kenkälaatikoita parempaan järjestykseen, jotta saimme enemmän tilaa liikkeeseen. Saapaslaatikot vievät "hieman" tilaa ja oli mukava huomata miten ennen lattian reunoilla hengailleet laatikot mahtuivat jo hyllyille :) Myyntiä on siis ollut!

Kahden aikoihin Tiia tuli töihin ja rehellisesti sanottuna loppupäivän aikana en ehtinyt ottamaan enää yhtään kuvaa, koska kiire ja "sekasorto" alkoivat miltei heti. :D Alla kaunisteltu esimerkkikuva liikkeestä kiireen iskiessä kohdalle. Oikeasti laatikot ovat ympäri lattiaa, kuvaa varten ne piti koota yhteen :'D Olemmekin nimittäneet liikkeen lattian "miinakentäksi" - askeleita on varottava ellei halua kompastua :'D

Kaunisteltu kaaos, oikeasti laatikot ympäri lattiaa :D
Siinäpä mun esimerkki tiistai ja työpäivä pähkinänkuoressa! Neljän aikoihin suuntasin kotia kohti :) Kuten sanottu on jokainen päivä Stellassa erilainen, mutta siivousrutiinit pysyvät ;)

Nyt ensi kertaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti