perjantai 14. huhtikuuta 2017

Iloista pääsiäistä!

Heippa!

Tulin nopeasti kirjoittamaan pääsiäistoivotukset tänne oppisopimus-blogin puolelle :) Viimeiset kaksi viikkoa ovat menneet hujauksessa. Etenkin häät ovat pitäneet kiireisenä, mutta siitä en nyt tänne enempää juttele kun ei aihepiiriin kuulu :D Terveisin häähullu.


Kuva: Google - happy easter images. 

Pääsiäisenä mun tarkoituksena olisi ihan rentoutua ja suunnata vanhempien hoiviin. Tuntuu hassulta, että viimeisestä työvuorosta Stellassa on jo kaksi viikkoa! Puhumattakaan siitä, että oppisopimus loppui kohdallani jo 2 kuukautta sitten. Aika on mennyt äkkiä ja lomapäivät vierivät niin nopeaa vauhtia, että kohta olenkin taas työn touhussa :D Pääsykoe-ilmoitustenkin pitäisi kolahtaa postiluukusta muutaman viikon sisällä.

Pääsykokeista ja opinnoista tuli mieleeni, että jos siellä ruudun toisella puolella on nuoria joita jännittää pääseekö kouluun vai ei, niin ei hätää :) Itsekin vietin lukion jälkeen välivuotta ja se toi mielettömästi mahdollisuuksia eteeni. Lisäksi ei kannata unohtaa, että opiskelumahdollisuuksia on monia - itse voin suositella oppisopimuskoulutusta lämpimästi! Etenkin jos rakastat käytännönläheistä opiskelua ja esimerkiksi ammattikorkeakoulu ei avaa sulle tänä vuonna ovia, niin käy tutustumassa Turun oppisopimustoimiston tarjontaan osoitteesta oppisopimus.turku.fi . Oppisopimuksen avulla saat kerättyä kokemusta työelämästä koulutusta unohtamatta. Opetusaloja on useita ja varmasti löydät itsellesi mieluisen laajasta valikoimasta :) Lisäksi infoja järjestetään joka tiistai klo 14:30 ja torstai 16:30. Infoihin on vapaa pääsy, joten jos kiinnostuit niin suuntaa kyseisinä ajankohtina Yliopistonkatu 31, 4. kerrokseen. :)

Ihanaa pääsiäistä kaikille <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti