sunnuntai 8. tammikuuta 2017

Ale-hulinalla uuteen vuoteen


Heipsan ja hyvää uutta vuotta 2017 kaikille! Toivottavasti uusi vuosi on alkanut jokaisella mukavasti ja hyvillä mielin :) Itse ainakin odotan innolla mitä vuosi tuo tullessaan - oppisopimuksella opiskelua on jäljellä enää vajaa kuukausi ja sitten pitäisi olla myynnin ammattitutkinto taskussa. Tulevaisuuden suunnitelmat ovat edelleen avoinna, mutta nyt tiedän tarkemmin mitä haluan. Vuoden opinnot tekivät siis hyvää! Tarkemmin en haaveistani ja tavoitteistani vielä tässä postauksessa kerro, sillä haluan jättää postauksen kirjoittamisen koulutuksen päättymisen yhteyteen ;) Pysykää siis kuulolla!


Mutta miten mun vuosi 2017 on alkanut? Vuodenvaihde tarkoittaa kaupan alalla alennusmyyntejä ja sama pätee myös Jalkineliike Stellaan. Niin kuin aiemmassa postauksessa totesin, ovat alennusmyynnit yleensä meille kiireistä aikaa ja tämäkään kerta ei ole ollut poikkeus. Kenkälaatikot ja myyjät ovat lennelleet paikasta toiseen, asiakkaat ovat olleet onnellisia saadessaan laadukkaita kenkiä edullisemmin ja päivän päätteeksi fiilis on ollut kiitollinen ja "kaikkensa antanut" :)

Tänä vuonna loimme kassajärjestelmään kampanjan, jonka ansiosta kassa antaa tuotteista automaattisesti oikean ale-hinnan. Aikaisemmin olemme joutuneet manuaalisesti alentamaan tuotteet ennen myyntiä ja ostotapahtuma vei enemmän aikaa. Kampanjan ansiosta asiakaspalvelumme on nopeutunut todella paljon ja aiomme myös jatkossa käyttää kampanjan luontia hyödyksemme :) Toki kampanjan luominen vei aikaa, koska jokainen kampanjaan kuuluva tuote täytyi kirjata järjestelmään. Hiljaisina hetkinä kampanjan luominen kuitenkin sujui varsin nopeasti - Tiia huuteli alennukseen meneviä tuotteita ja mä kirjasin tuotteet koneelle oikean ale-prosentin alle :) 

Muun muassa nämä kengät kirjasimme kampanjaan ja löytyvät alennuksesta vielä ensi viikon :)

Ensi viikolla mulla pitäisi olla arviointikeskustelu oppisopimuksen tiimoilta ja heti perään koulupäivä myymälän visuaalisesta markkinoinnista. Odotan kyseistä innolla! Arviointikeskustelu tietenkin hieman jännittää, mutta toivon mukaan siitäkin selvitään :D Visuaalisen markkinoinnin luennosta tulen tekemään myös postauksen tänne blogin puolelle :) 

Nyt lopetan kirjoittamisen tällä kertaa tähän ja lähden ulos raikkaaseen talvisäähän :) Kuulemisiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti