tiistai 14. helmikuuta 2017

3 x tulevaisuuden suunnitelmia

Kuten pari postausta taaksepäin lupailin, on nyt aika avata hieman mun tulevaisuuden suunnitelmia. Päätin toteuttaa postauksen tällä kertaa listauksensa eli tässä siis tulevaisuuden suunnitelmia x 3!


Kuva: Pinterest

  1. Paluu takaisin koulun penkille. Kyllä luitte oikein. Tämä tyttö hakee uudestaan kouluun, vaikka vasta sai tutkintotodistuksen käteensä :D Haluan opiskella itselleni vielä korkeakoulututkinnon, jolla saan yhdistettyä restonomi-opintoni ja myynnin digimarkkinointi-tutkinnon yhä paremmin keskenään. Kyseessä on tavoite, koska koulutukseen haetaan yhteishaun kautta ja sisään otetaan alle 20 opiskelijaa - mikään ei ole varmaa, mutta motivaatiota multa löytyy erittäin paljon.

  2.  Ota vähän rennommin. Oon nyt viime aikoina ollut (super) stressaantunut ammatinvalintani suhteen, vaikka tiedän että ei se tulevaisuus stressaamalla järjesty. Päinvastoin: stressaamalla asiat näyttävät paljon pahemmilta ja tuntuu kuin juoksentelisi umpikujiin. Viime viikkojen aikana oon kuitenkin saanut ajatukseni takaisin järjestykseen ja mieli on valoisa. Joskus täytyy olla hieman hukassa, että näkee asiat selvemmin. Myönnetään: mulla on ristiriitainen olo työurani puolesta, mutta päätös hakea kouluun rauhoitti mielen. Asioilla on tapana järjestyä! Myynnin ammattitutkinto mahdollisti sen, että voin hakea kyseiseen korkeakoulututkintoon :)

  3. Miniloma arjen hulinan keskelle. Varattiin Antin kanssa pidennetty viikonloppu Gdanskiin. Todettiin, että pieni irtiotto arjesta tekisi hyvää ja restonomina klikkailin meille edullisen reissun ostoskoriin. Rakastan matkustamista ja odotan reissua mielettömän paljon! :)

Nyt lähden ulkoilemaan kauniin vapaapäivän kunniaksi <3 Kuullaan taas!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti